Ovver ós

Anja en ut team

Met het café maakt Anja haar muziekdroom waar; samen met haar man Ger en hun twee zonen Miel en Jannes. De liefde voor muziek kreeg ze mee van haar vader die accordeon speelde en is een rode draad in haar leven gebleven. Muziek is voor Anja een vorm van communiceren. De wederkerigheid, de chemie met het publiek vindt ze hierbij wezenlijk. Het hoeft niet altijd perfect te zijn maar het moet echt zijn, of zoals ze zegt: ‘’ ‘t Mót beej ów binnekome”.

Anja laat haar muziekdroom werkelijkheid  worden samen met haar gezin dat dezelfde droom koestert. Samen met hun team laten zij de gasten deelgenoot worden van hun muzikale droom.

Historie ván ’t pand

“Anja ván de smid”, op de hoek Schoolstraat-Herstraat, is één van de oudere panden in het centrum van Horst. Vermoedelijk omstreeks 1850 gebouwd door brouwer Hendrik Vullinghs (Brouwerij De Roskam).  Vanaf het midden van de vorige eeuw was er een slijterij in gevestigd. De voorbije decennia deed het voornamelijk dienst als restaurant, o.a. onder de naam Soestdijk. Ondanks verbouwingen die het oorspronkelijke karakter van het pand veranderden is het nog steeds van architectonische waarde. 

 

Wát schaft de pot? 

We bieden kleine borrelhapjes/ borrelgarnituur aan. Bij besloten feesten is catering op inhuur mogelijk of een eigen kok in te schakelen. We beschikken over een volledig ingerichte horecakeuken. 

We bieden een divers aanbod van live muziek (basic en soms zelfs niet versterkt), café chantant met eigen combo, mensen met een verhaal, kleinkunst en minitheater.