We mogen weer open!

We mogen weer open!

28 mei 2020

Het stoplicht gaat weer op groen en dat betekent dat we jullie eindelijk weer mogen ontvangen.

Echter kan dit nog niet op de manier gaan zoals jullie het van ons gewend zijn. Daarom hebben we de koppen bij elkaar gestoken en heeft dit ervoor gezorgd dat we met toffe, nieuwe ideeën gaan komen waar we nu nog niet te veel over gaan zeggen. Hiervan gaan we jullie natuurlijk op de hoogte houden. Het belangrijkste voor nu is vooral dat we jullie weer met een glimlach kunnen begroeten ‘’beej os Anja van de Smid’’

Omdat we hier zo ontzettend blij mee zijn, maken we voor deze keer een uitzondering en zijn we maandag 1 juni ook geopend! De deuren zullen openen vanaf 15:00

Hieronder lichten we even in het kort toe hoe het eruit zal gaan zien vanaf dan en hoe we binnen de richtlijnen gaan handelen.

- In het café zullen we zolang het nodig is gaan werken met reserveringen, dit zal gaan via een telefonische afspraak. Dit mag maar met maximaal 4 personen per tafeltje. Het mag dat jullie uit 2 verschillende huishoudens bestaan, maar ook daar hebben we rekening mee gehouden. Zodat jullie toch ver genoeg uit elkaar zitten. Voor de plekken buiten geldt het principe vol=vol

- Je hoeft niet te reserveren voor een bepaald tijdstip, zodoende kun je toch de hele avond genieten van de service die we jullie te bieden hebben.

- Het gebruik van de garderobe is voor nu gesloten, we vragen jullie dan ook. Mocht je een jas meenemen om deze netjes om de stoel te hangen. Dit zodat we contactmomenten zo goed als mogelijk voorkomen.

- Het allerbelangrijkste is dat we hopen dat jullie ook een beetje meedenken. We proberen het zo goed als mogelijk vorm te geven. We hopen dit alles nog verder te kunnen toelichten al jullie weer gezellig langs komen.

Al met al een hele mond vol, maar we staan te popelen om onze deuren weer te openen en al het leuks wat op de planning staat met jullie te delen. Mocht je al een reservering willen plaatsen dan kan dat via het nummer +316 15368293. Hopelijk tot snel!