Nienke Wijnhoven Live!

Nienke Wijnhoven Live!

13 november 2019 20:00 - 23:00 € 11.00Wegens succes komt Nienke Wijnhoven nogmaals naar 'os podium'!

Deze 21 jarige ‘powervrouw vaan eigen bojem’ overtuigde in seizoen 8 van "The Voice of Holland" Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk ervan om voor haar stem te draaien. Samen met haar coach Anouk schopte ze het tot een finaleplek. Ze eindigde op de 3e plek, met een mooie bronzen medaille.Met haar blind audition song "Power of Love" staat ze inmiddels al op 1,4 miljoen youtube hits! 
Na "the Voice of Holland" is ze bezig met het schrijven van haar eigen songs, waar de gebeurtenissen in haar leven centraal staan. "Echtheid" is het kernwoord dat Nienke het beste doet omschrijven. “Haar motto: laten we samen deze nieuwe wereld weer steeds een beetje meer "echt" maken, door heerlijke live muziek te maken, foutjes samen te maken en hier weer van te leren”. 

Samen met fijne muzikanten deelt ze het liefste het grote podium. Deze zullen haar gedurende deze avond dus ook begeleiden. 

De band bestaat uit de volgende muzikanten: 

Stijn Vullings (Drums): Heeft jazz drums gestudeerd in Maastricht maar is nu vooral actief in de popmuziek. 

Geert Keijsers (Piano): Deze doorgewinterde pianist, die ‘Piano lichte muziek’ gestudeerd heeft in Maastricht heeft zijn strepen in de Nederlandse muziekwereld al verdiend. Hij Speelde o.a. bij The Night of the Proms en arrangeert voor o.a. The Voice of Holland en de Toppers. 

Jurian Mooren (Gitaar): Is onlangs afgestudeerd aan het Conservatorium in Haarlem. Momenteel in dienst bij Dana Winner en daarnaast actief als sessie-gitarist en songwriter. 

Arthur (Bassist):  Heeft jazz basgitaar gestudeerd in Amsterdam en speel nu zo veel mogelijk verschillende stijlen: van bigband tot harmonieorkest tot feestmuziek, en alles met evenveel plezier. Nu duik ik met Nienke in de popwereld! 

Wil jij hier bij zijn, bestel dan snel je kaarten. Kaarten kosten €11,00,- (incl. reserveringskosten) en zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

Link kaarten:  https://www.ticketcrew.nl/tickets/anja-van-de-smid